Klubnyheder

Klubtøj

24. november 2022, 18.21

Teamtøj 2023

Kære medlemmer

Så er vi fremme ved den årlige teamtøj bestilling. Vores tøjleverandør er stadig Empire Cycling og tøj og design er det velkendte fra Castelli.

Shoppen er åben, og der er åbent for bestilling af jersey (dame & herre) Perfetto   jakke, samt vindvest.

Jersey   er opdateret ganske betydeligt til en mere ”lækker”, lidt tyndere, og mere   elastisk model i forhold til tidligere. Den har 3 lommer + en extra   lynlåslomme (til nøgler, mobil eller lignende.)

Vindvesten   er helt ny i forhold til tidligere. Den nye vindvest er kraftigere kvalitet   end tidligere (men kan stadig sagtens foldes sammen, og opbevares i en   jerseylomme) Den har en meget bedre lynlås, og 3 lommer på ryggen, hvilket   har været et ønske fra mange

Perfetto   er uændret i forhold til tidligere

15.   dec. er sidste frist for bestilling. Herefter lukkes en samlet ordre. Vi forventer   samlet levering senest 1. april (med forbehold for alting).

Vi   håber at I vil tage godt imod vores flotte teamtøj, som på 5 år er i samme   design

Fra   bestyrelsen skal der lyde en opfordring til, at vi i videst muligt omfang   kører i opdateret teamtøj. Dels for at ”det ser godt ud” og dels for at   støtte vores sponsorer.

Så   benyt lejligheden til at få noget af det gamle teamtøj skiftet ud, til fordel   for nyt, lækkert og opdateret teamtøj

Alt   teamtøj leveres i øvrigt med en rabat på ca 30% i forhold til vejledende   Castelli pris. Vedr. jerseyen yder klubben endvidere en extra rabat på 120   kr., så prisen for en jersey i virkelig høj kvalitet kan holdes på 486 kr.

Tøjet leveres til klubben fragtfrit. Husk blot at sætte   kryds i ”leveres til klubhus” i bestillingsprocessen.

Link såfremt man tidligere har handlet teamtøj:

https://team.empirecycling.dk/ 

Jeg har vedhæftet en vejledning til nye medlemmer, da det   kræver en konto hos Empire for at købe klubbens tøj.

Er det første gang du handler Castelli tøj, og har brug for   hjælp til størrelser, så læs i første omgang størrelsesguiden for hver enkelt   vare. Ønsker du at prøve, er det måske muligt da vi har nogle enkelt   størrelser på lager, og eller har klubkammerater altid noget der kan prøves.

For nye medlemmer er det vigtigt at læse vejledning for nye   medlemmer, da der er en VIP kode som skal indtastes (står i vejledning)

Hvis I har spørgsmål til oprettelse af konto, samt   teamtøjet er i velkomne til at kontakte Søren N. på 41246789.

God fornøjelse med bestillingen

På bestyrelsens vegne

Søren N.