Sponsorer

Sponser
Spar Nord

Opbakning til lokalområdet 
Tilstedeværelsen i Helsingør og omegn er i særdeleshed vigtig for Spar Nord Helsingør, der igen i år sigter efter at hjælpe flest mulige. At støtte lokalt er en mærkesag for banken, og i 2019 uddelte Spar Nord Helsingør 16 donationer til lokale foreninger, sportsklubber og organisationer. Derudover er Spar Nord Helsingør også involveret i en lang række lokale sponsorater.

Læs mere her…https://www.sparnord.dk/filial...

Sponsor

Service Course Denmark er ikke bare en butik - vi er et cykelhus med gæster. Vores hovedområder er salg, reparation og service af landevejs-, cross-, gravel- og Mtb cykler. Vi afholder også foredrag og events.

Læs mere her….https://www.facebook.com/scden...J. P. Brage
Sponsor
Restaurant Kaj

BELIGGENHED

Vi er beliggende i den idylliske Helsingør Nordhavn, med smuk panorama udsigt over Øresund og kun 1 km fra byens centrum.

ATMOSFÆRE

Vi ønsker at skabe mindeværdige oplevelser, som man kan dele med familie, venner og bekendte. Hver dag bestræber vi os på at yde det allerbedste, så man som gæst får en god oplevelse fra start til slut.

I sommerperioden kan mad og drikkevarer nydes på vores store udendørs terrasse.

MADEN

Hos restaurant Kaj er du garanteret en spise oplevelse af høj håndværksmæssig kvalitet, og alle vores retter er lavet fra bunden med årstidens bedste råvarer.

Til frokost serverer vi smørrebrød og lette retter, hvor de om aftenen tilbyder a la carte med kød og fiskeretter.

Læs mere her….https://rkaj.dk/?gclid=EAIaIQo...