Sponsorer

Den personlige bank i en digital verden

Mens verden digitaliseres og mulighederne mangedobles, stiger behovet for personlig og engageret rådgivning fra menneske til menneske. Derfor prioriterer vi den personlige rådgivning højt, ligesom vi investerer i egne digitale løsninger, der gør kunderne klogere og stærkere. Vi tror nemlig på, at det kræver stærke digitale tilbud, hvis man vil overleve og have succes. Derfor er det vores ambition at blive den personlige bank i en digital verden.

I Spar Nord engagerer vi os helhjertet i de lokalsamfund, hvor vi er repræsenteret. Det indebærer, at vi lægger stor vægt på lokalkendskab. Altså at kende og forstå det område, som vores kunder færdes i til daglig. Spar Nords lokale engagement indebærer også, at vi er aktive som sponsorer i det lokale foreningsliv, og med donationerne fra Spar Nord Fonden støtter vi årligt næsten 1.000 godgørende initiativer over hele landet.

Spar Nord

Service Course er et cykelhus med fokus på cykelreparationer og cykelsalg. Vi er ikke bare en cykelhandler, men et anderledes cykelhus. I vores cykelhus præsenterer vi de nyeste cykler inden for landevej, gravel, cross og mountainbikes – specielt fra TREK, Colnago, Eddy Merckx og Giant.

Med 35 års erfaring som cykelmekaniker, designer og producent af en af de første indendørs cykler i verden samt en baggrund som cykelrytter, har Steen Isaksen ført en drøm ud i livet og skabt et cykelhus for og med cykelentusiaster.

Et anderledes cykelhus – et multihus, hvor alt omkring cykling samles under et tag.

Visionen for Service Course er at være cykelhuset med den højeste kvalitet på cykelreparationer, service, cykelsalg, events og foredrag. Alt sammen aktiviteter præsenteret i hyggelige lokaler, der har fået nyt liv med masser af historiske fotos, vintage cykler, bøger, blade, historiske avis udklip og trøjer med autografer fra topryttere igennem tiden.

Service Course er stedet, hvor cykelentusiaster kan dele deres passion for cykelsport over en kop kaffe.

Hos Service Course ser vi det som vores fornemmeste opgave, at løse vores kunders udfordringer til perfektion. Vi elsker vores arbejde og byder alle varmt velkommen.

Service Course

Restaurant Kaj

Øresund i horisonten – og på kortet

Frokostkortet og aftenkortet er præget af danske klassikere, og der hentes friskfangede lækkerier fra Øresund.

Årstiderne bestemmer

Vi skifter menuen i takt med årstiderne. På den måde sikres du en spiseoplevelse, bestående af de bedste råvarer i sæson – i den mest eventyrlige kulisse: med havblik til Øresund.

Byens bedste placering

Vi ligger pladask på Strandpromenaden i Helsingørs lystbådehavn, Nordhavn, der ligger idyllisk med kig til Øresund, blot et stenkast fra Helsingør bymidte og stationen. Her kan du sætte dig til bords i stilfulde rammer, mens du nyder en veltilberedt frokost eller med alle dine favoritter.

Vi glæder os til at byde jer indenfor,

Velkommen & velbekomme

Restaurant Kaj